GLAS

Specialisten in hoogrendementsglas

De juiste beglazing draagt met z’n zonwerende, geluiddempende en isolerende eigenschappen bij aan een prettig binnenklimaat. En verricht wonderen voor uw energierekening. Ook voor oudere panden zijn speciale glassoorten en producten ontwikkeld met een hoog rendement. Wij garanderen perfect maatwerk.

 

Advies nodig? We hebben er kijk op

 

Laat je vooraf grondig door ons adviseren over het object en jouw gebruikswensen meest geschikte en veilige oplossing. Verzeker jezelf van een snelle service bij ruitbreuk. En zorg er voor dat dankzij onze zorgvuldige montage en afdichting optimaal van je uitzicht profiteert.

Buiten schilderwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte partner op het gebied van buitenschilderwerken. Wij staan voor je klaar bij het schilderen van woningen, kerken, scholen, kastelen, winkels, bedrijfspanden, maar ook voor het schilderen van schuttingen en hekwerken enzovoort.

Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij het schilderen van de buitenzijde van jouw object. Na een goede voorbereiding (afwassen, schuren, plamuren en kitten en het eventueel repareren van houtrot) schilderen wij uw houtwerk, stucwerk en/of hekwerk in de door u bepaalde kleur.

Dankzij onze uitstekende nazorg ben je ervan verzekerd dat de kitranden zijn weggewerkt en het gebouw schoon en gebruiksklaar wordt afgeleverd.

Bij ons ontvang je vooraf altijd een vrijblijvende offerte en wij adviseren je daarbij graag over de mogelijkheden. Wij maken een vakkundig plan van aanpak op, waardoor je exact weet hoe hoog de kosten uit zullen vallen. En zul je ook niet voor verrassingen komen te staan.

Neemt vooral contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies en offerte.

Binnen schilderwerk

Ook voor het schilderwerk aan de binnenzijde van uw gebouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle werkzaamheden aan de binnenkant van uw gebouw voor u verzorgen.

Kleur is één van de belangrijkste sfeermakers in uw interieur. Je kan er een geborgen en warm gevoel mee creëren zodat je na een stressvolle dag even alle zorgen vergeet en languit kan genieten in de zetel. Naast sfeer kunnen kleuren ook helpen bij het ruimtegevoel van je interieur. Zo kan je door bepaalde wanden te accentueren de ruimte groter, langer, intiemer of luchtiger laten lijken.

Omdat de kleur in uw gebouw sfeerbepalend is, adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en kleuren. Wij werken nauw samen met interieur inrichters en architecten. En wij kunnen de kleuren aanpassen op uw zonwering, vloerbedekking en of meubilair.  Naast het binnenschilderwerk kunnen wij uw wanden behangen met glasvlies, Vescom of scan.

Neemt u vooral contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies en offerte.

Dankzij onze uitstekende nazorg bent u ervan verzekerd dat uw gebouw schoon en gebruiksklaar wordt afgeleverd.

Bevingsschade herstel

Schade aan uw woning of bedrijfspand door een aardbeving is al vervelend genoeg. Wij kunnen er voor zorgen dat uw schade in oude staat wordt hersteld. Het is van groot belang dat u zich veilig voelt. Wij kijken daarom ook naar de constructie en hoe wij uw woning of bedrijfspand preventief kunnen versterken.