Bouw en verbouw werkzaamheden

Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van bestaande woonhuizen en bedrijfspanden, of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe kozijnen, verbouw van de woning, renoveren of aanleggen van badkamers, dakkapellen, centrale verwarminingsinstallaties aanleggen, CV-ketels plaatsen, keukens plaatsen? of heel diverse en gespecialiseerde (timmermans) werkzaamheden. Wij plaatsen Velux dakramen, maken winkelinrichtingen en doen gehele verbouwingen zoals u dat wenst. Maar ook inbouwkasten en betonnen aanrechtbladen behoren tot de mogelijkheden.

Onderhoudswerkzaamheden

Elk huis of gebouw verdient regelmatige aandacht. Door tenminste 1 keer per jaar de woning, zowel binnen als buiten, grondig na te lopen en op eventuele gebreken te controleren, voorkomt u dat kleine mankementen de kans krijgen om later voor nog grotere problemen te zorgen. Eén ding is van belang: wacht nooit te lang met onderhoud en reparatie!

Of het nu gaat om het schilderwerk of om het vervangen van kozijnen, het repareren van dakgoten of het vervangen van uw cv-ketel, ons onderhoudsbedrijf kan u op alle gebieden van dienst zijn. Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden. Voor een geheel vrijblijvend advies en offerte kunt u contact met ons opnemen.

Renovatiewerkzaamheden

Renovaties dragen veelal bij aan belangrijke verbeteringen van een pand. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een dak of gevel, het vernieuwen van een keuken of badkamer, of het vervangen van lood en voegwerk. Een renovatie is vaak een ingrijpende gebeurtenis, vooral als u tijdens de renovatie in het pand blijft wonen. De overlast dient tot een minimum beperkt te blijven en van zo kort mogelijke duur te zijn. Een renovatie stelt hoge eisen aan de uitvoering en hoort geen afbreuk te doen aan het karakter van het pand. Heeft u plannen om te renoveren, profiteer dan van ons vakmanschap. We verzorgen voor u zowel de planning als de uitvoering van de renovatie. Bovendien ontvangt u van ons vooraf een passende offerte, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. We stemmen het werk van onze mensen hier nauwgezet op af en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Neemt u voor een geheel vrijblijvend advies en offerte contact met ons op.

Bevingsschade herstel

Schade aan uw woning of bedrijfspand door een aardbeving is al vervelend genoeg. Wij kunnen er voor zorgen dat uw schade in oude staat wordt hersteld. Het is van groot belang dat u zich veilig voelt. Wij kijken daarom ook naar de constructie en hoe wij uw woning of bedrijfspand preventief kunnen versterken.